miss u sis

168577-2

sunday is date day

Hello varlden!
Hur mar ni idag? jag mar ratt sa gott faktiskt.  Det kanns mycket battre idag.
I lordags var vi ute pa en pub har i narheten och tog nagra ol. Traffade en kille, Stephen. Bestamde att vi skulle ses dagen darpa sa igar hade jag en riktig datedag. Vi mottes upp vid halv tva och promenerad ner till Themsen, skulle aka det stora parisehjulet dom har dar men det var visst stangt. Sa vi fortsatte, at pa en mysig pub, gick till en annan pub och drack nagra drinkar. Hemma igen vid 7tiden. Trevlig dag! Lite kul bara att trots att jag skrek mitt namn i hans ora sakert 15 ganger i lordags och aven bokstaverade det (E L I N) sa hade han med tanke pa smsen inte fatt det ratt anda.... "hi elim, how are you today" Elim. Det later som om jag ar nat riktigt daligt lim ( har snackar vi inte B-lim, har snackar vi E-lim liksom)

Hursom helst. Ikvall ska vi ut, jag tankte bli riktigt full och jag tankte ha riktigt kul.

Nej, inget jobb an heller. Jag antar att jag skulle kunna anstranga mig mer..... I will.


fuck

ah skrev just ett lang inlagg och sa forsvann allt och nu ar tiden snart slut. fuck

good morning sunshine

godmorgon varlden! Jag ar sjukt bakis idag, alldeles skakig. Igar gick jag runt i 5 timmar och sokte jobb. Jag passade forstas pa att shoppa lite ocksa ( nytta med noje!)Varldens sotaste topp fran topshop. 
Sokte bara 4 olika jobb tror jag. Idag ska jag soka lite pub jobb. Sen var det fest. Vi satt allihopa i lagenheten till en borjan och drack vin, sen skulle vi pa nagon indie klubb. Slutade med att bara jag och per gick ut. Det var schysst iaf, bra musik men lite lite folk. Var ashungriga pa vagen hem och jag var sa har -- nara att betala 39 pund for tva kebaber. ( 39 pund, det ar typ ....500 spann kanske) Istallet at vi flingor. Jag sov gott igen, trots att sangen ar den oskonaste sang jag nagonsin legat i. Ska satsa pa att vara full varje gang jag gar och lagger mig sa ska det nog funka ( skoja bara mamma)
Idag har vi kollat pa sakert 100 avsnitt av the simpsons. Och nu sitter jag har och surfar, fast just ja, jag skulle soka jobb. Ok, hejda

my london, london, london

Antligen London!
Kom fram igar eftermiddag, akte tag till centrala london och sedan taxi till lagenheten dar jag skulle bo( trodde jag iaf...) Fanns fyra olika knappar att ringa pa vid ytterdorren, hade ingen aning om vilken som jag skulle ringa! Tryckte pa forsta basta och sluddrade fram ett osammanhangande " ehh, jag tror att jag ska, ehh bo har..?"( pa engelska) killen som svarade undrade om jag verkligen hade ratt address  men snart brot han ut i ett " hey wait! are you swedish?" Visade sig att jag var pa helt fel gata, men att killen som bodde dar kande de som jag skulle bo hos.  Sa han ringde Maria som kom och hamtade mig och mitt bagage. Det roliga var att anledningen till att han kande dom var att nar Maria och Agnes kom till london hade dom gjort samma sak och ocksa ring pa hos honom forst!
Lagenheten var harligt skabbig ( harligt skabbig?) och de ar trevliga de som bor dar. Vi akte pa marknad och kopte sprit och sen gick vi ut till en pub igar. Jag var dock alldeles for trott for att ha riktigt kul, sa vi gick hem ratt sa tidigt och sov. Nu sitter vi pa Internetcafe och strax ska jag och Per ivag kolla pa fotboll! ( det du johan!) Vi ska visserligen "bara" sitta pa en pub och kolla, men anda! Imorgon tankte jag borja soka lite olika jobb, hoppas att jag har turen med mig. Sen ska vi till nagon indie pub pa mandag ocksa, kan bli kul!

Okej, hoppas allt ar bra med er hemma!

i´m your snowangel

E och E har nyss varit här. Vi åt en massa, som vanligt när vi träffas. Och så skrattade vi en massa, som vanligt. Världens mysigaste tjejer!
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag och julia var ute i snön, gick en promenad och skottade och gjorde vackra snöänglar. Iaf så gjorde jag vackra snöänglar, hon trampade mest sönder dom.
Imorgon är min sista dag i Sverige på (förhoppningsvis) ett tag! Jag är så glad över att få komma iväg men samtidigt så är det lite svårt också. Helst vill jag bara vara där så jag slipper ligga här och fantisera och fundera över hur det kommer gå. Jag skrev klart mitt cv idag, förmodligen det sämsta cv som någonsin skrivits. Jag räknar med att lyckas charma till mig nåt jobb ändå. Nåt slags jobb måste jag väl lyckas få! Jag kan vara rätt så charmig...( speciellt när klockan är fem i två och jag har druckit alldeles för mycket och du är riktigt ful. Då är jag farligt charmig)
(fast jag tänker självklart inte söka jobb full)
(eller hos fula killar för den delen)
Hmm, nog om det!

Jag ska sova. Om ett tag

xoxoxoxo

butterflies

Hmm, här sitter jag. Kanske inte vad jag borde göra allra mest. Allra mest borde jag göra en miljon andra saker. T ex skriva mitt CV som måste vara klart imorgon om inte tidsschemat ska spricka helt ( men åhh det är ju så tråkigt!) Eller så skulle jag kunna börja packa. Eller tvätta. Eller , ja ni fattar grejen.
Inte många dagar kvar tills jag åker nu. Åh, ni anar inte hur många fjärilar jag har i magen! Tänk om jag inte lyckas få ett jobb, tänk om de jag ska bo med är puckon, tänk om inte pengarna räcker, tänk om, ja ni fattar grejen här också kanske.  Jag tränar på att tänka, " Åh det ska bli så himla roligt det här! Om allt går åt helvete har jag ändå lärt mig nåt och det viktigaste är att man försöker."

Idag var jag och syster på spakliniken. Fick ansiktsbehandling och relaxade i bubbelpoolerna ett tag. Ah, skönt! Sen köpte vi en massa dyra produkter. Jag köpte i.d smink, det ska bli väldigt spännande att se hur det funkar efter allt bra jag har hört om det.

Nej nu kan jag inte sitta här med gott samvete längre ( det kunde jag visserligen inte tidigare heller) Tillbaka till Cv skrivandet och sen packningen och tvätten och så vidare..........

XOXOXOX

this is me...then

Hej, min nya blogg det här. Den förra var ok och visst att mamma och pappa hade läst den länge, men gränsen gick när farmor och farfar började kommentera saker som stod. Eh nja.
Allt i mitt liv är inte för deras öron. ( ögon i det här fallet kanske.)
Så här är jag nu! I ny förbättrad och anonymare form.

Mindre än en vecka kvar till min London flytt nu. Oh shit. Det börjar kännas. Nervöst alltså. Men jag brukar alltid landa med båda fötterna på jorden.

I helgen var det åreee som gällde. Inte för att åka skidor, även fast fan vad länge sen det var. Nej, vi höll oss till allvarligare och mera utmattande saker än så. Vi drack sprit så klart. Eller i mitt fall, vin. Rätt så mycket dessutom. Började förfesten med en massa roliga kortlekar, jag känner som om jag blivit 18 år igen. Men jag älskar fortfarande såna fåniga lekar. Helt plöstligt befann vi oss på Bygget. Inte så mycket folk där, men tillräckligt för att man ska kunna dansa på borden, flörta i toalettköer, hångla med främmande människor och trängas i trappan. Inte för att jag någonsin skulle ägna mig åt såna saker, förutom att trängas i trappan kanske. Kvällen slutade med efterfest i en stuga nånstans halvägs uppför backen.

Jag är nog fortfarande sliten och så kan jag skylla på att jag vilar upp mig inför mitt nästa äventyr, för idag sov jag till halv ett och sen dess har jag suttit här. Ska genast gå och iaf borsta tänderna. Pyjamasen får sitta på ett tag till.

xoxoxox

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!