efter yran

Idag är en sån dag när man verkligen får vara trött. Man ska vara trött idag.

fredag natt:
emma - " elin, honom kan du inte hånlga med, han var ju inte direkt snygg!"
jag - " just nu bryr jag mig inte så mycket om hur dom ser ut, jag tar den som är närmast bara"


Annars har jag skrattat mycket, druckit mycket, träffat mycket folk och sett många bra band, men kanske några öltält för mycket. Men så ska det vara på yran.


så himla....SNURRIG. elller yr

Nu är yran slut. För i år. Men som vanligt - vilket år!  Klockan är över tre, jag kom nyss hem med nattbussen och om ni ser stavlfel så ber jag m ursäkt samtigt som jag skyller på vinet. Man kan alltid skylla på vinet. Jag har haft några mycket trevliga kvällat och jag tror att det enbart är mina kära vänners förtjänst.  Ni är bäst. Jag saknade visserligen soldat Pålsson ( oh nej, nu har jag varit med om för mycket lumpen snack, JAG VISSTE DET!)  men jag hade andra tappra själar, tack och lov.
Igår var jag lagom snygg, jag träffade en tjej jag brukade jobba med på vero moda, så här gick samtalet:
hon " HEEEEEJ ELIN"
jag " HEEEEJ eh.... SANDRA"?
hon " nejje"
jag " nej just det, SARA!"
hon " eh. nej"
jag " nähä...men vad var det du hette nu igen?"
hon" sofie."
jag " ja just det ja!"
 

Nu går jag verligen och lägger mig, imorgon fyller soldat Pålsson år, GRATTIS
här kan ni som inte är bjuna på tårta säga.

Från stråket

168577-194




Idag är det torsdag och idag kör yran igång på riktigt. Jag ska dock vara chafför ikväll. ( ikväll ska jag det på riktigt också och kommer inte sitta och dricka vin inom en kvart.)
Nu måste jag hoppa i duschen, men vi syns i vimmlet!

trött

Tisdagen med hela yran helgen framför sig är kanske inte bästa dagen att lova sig själv att man aldrig mera ska dricka.
Synd.

Linnea



Ni vet redan att jag har världens snyggaste syskon. Här är min yngsta syster Linnea, som kanske också är den coolaste. Hon lyssnar bara på musik som får mig att på olika töntiga sätt hålla för öronen eller tantigt be henne sänka volymen. Hon klär sig i super häftiga kläder. Och hon ska färga sitt hår rosa.


Här är lite bilder från när vi var i London.

168577-190


med dator igen

Nu är min dator lagad och jag är glad. Äntligen kan man blogga varifrån man vill igen.

Imorgon kommer den nya Harry Potter boken, jag och Linnea är ungefär lika uppspelta. Jag har redan förbeställt den.
På måndag börjar jag jobba. Jag som varit ledig hela sommaren.
Men idag ska jag iaf umgås med Emma!

I Åreeee

Hej, befinner mig just nu i Åre, hemma hos Ida och Erik. Jag, mamma och Jullan har just gått en lång promenad i regnet  medans de andra varit på badet.
Igår kom jag hem från Stenungsund där jag varit och hälsat på Lina, jättekul att träffa den galna tjejen igen! Det var ju ett och ett halvt år sen som jag såg henne sist, då jag och Miriam lämnade av henne på flygplatsen i West Palm Beach. Hon var sig lik, lite galnare kanske....!
Innan Stenungsund tillbringade jag, pappa och Nea några hektiska dagar i älskade London.


Vi hann med massa pub besök, shopping, musikal ( vi såg Fame och den var jättebra) och så lite  turistande.
Allt var rätt oplanerat för mig, då det blev bestämt i fredags att jag skulle till London ( vi åkte på tisdagen) och jag bokade min resa till Lina sen på tisdagskvällen.

Jag har lagt in lite gamla bilder från min mobil också.


Här är världens sötaste katter! Tolouse och O´malley.

168577-176

Boman, jag och Widegren i Borlänge


Mera Borlänge bilder



Hultsfred och sommar



London bilder


168577-160
Och så jag och världens sötaste.

Nu vet ni det. Då ska jag hoppas in i duschen.

på väg...

Om en liten stund ska jag och mamma åka in till stan. Vi ska till veterinären först, Jullan har ont i tassen. Sen ska vi fika och sen ska hon köra mig till flygplatsen. Pappa och Linnea är redan i Sthlm. Imorgon bitti åker vi till London, ska bli jättekul!
Sen kommer vi hem på fredag och då har jag bestämt mig för att åka vidare till Lina i Stenungsund. Henne har jag inte sett på....ja, ett och ett halv år! Ska bli så roligt att träffa henne igen!

Men nu, Jullan.

Konfirmation och dundermarknad

168577-154


I helgen har Världens Sötaste och Duktigaste Linnea konfirmerat sig!
Hon är den yngste och den enda av oss fyra syskon som gjort det.
168577-155

Sen middag hemma hos oss.



I lördags var det meningen att jag skulle vara chafför åt Ida och Erik som skulle på Dunder i Strömsund. Det började bra, jag hämtade Ida i Hammerdal och tankade bilen innan vi åkte till förfest i Österåsen. Vi kom fram till att jag är en usel fyllechafför då vi bara hann vara på förfesten i cirka en kvart innan jag satt där med ett glas vin i handen. Stackars Emil fick köra istället.
168577-148

Jag var väldigt tacksam och under hela bilresan upp pratade jag oavbrutet med stackars Emil. Bland annat hjälpte jag honom attt hålla utkik efter "råbjörn". ( här är lite oklart om jag menade rådjur eller björn eller kanske båda)
168577-143168577-142


En trevlig helg.

168577-159


Imorgon åker jag till London!

Så mycket kärlek!

I torsdags packade Östersunds coolaste brudar in oss själva, 15 par skor, hinkvis med smink och massa alkohol i Emmas bil för att köra ner till Borlänge, ner till peaceandlove festivalen, och viktigast- ner till borlänges coolaste brud, ANNA BOMAN!
Vi fick fyra dagar av massa skratt, massa kärlek, massa pussar, massa bra musik, massa härliga människor och...en jävla massa blåmärken.


168577-131

Emma och jag gillar att pussa boman så hårt att hennes tunga ramlar ut. Hihi.



168577-123

Oj, nån försöker se mystisk ut. Aha, det är Fröken Svår.



168577-115

Ingen kan komma och säga att vi iaf inte matchade varandra.


168577-112

Man kan inte låta bli den tjejen.

Vi såg en masa grymma artister och band, men bland favoriterna var absolut Jason Mraz ( som var sjukt sexig, och bara det hade räckt för mig. Nu gjorde han ju världens bästa spelning också), Snook ( jaja, jag ska sätta mig längst fram i taxin, tjata inte.)och Lars Winnerbäck ( som var hemlig gäst, gissa om vi blev glada över den överraskningen!) Från öltälten såg vi Sahara Hotnights ( som säkert gjorde en toppenspelningen, eh.) och The Sounds ( som jag verkligen ville se, men just då kändes en öl till viktigare) Jag hade gärna sett The though alliance, men de spelade i en klubb, va fan! Världens kö var det.


168577-124

Jag sjunger Björn Rosenströms låt "Anna" för Anna.
168577-125
168577-121

Hon tycker att det är jättekul.

168577-122
168577-127168577-126

Fast sen fick hon nog. Man kan få för mycket kärlek ibland.
168577-128

Men rätt snart kom hon på att hon älskade mig ändå och då bet hon mig i rumpan.


Vi gjorde alla rätt så galna saker, jag satt på någons axlar under Winnerbäck spelningen och kastade iväg mina skor. Sen fick jag gå barfota och vi knöt plastpåsar på mina fötter, men då kom det en räddande ängel med ett par flipflops. Emma p fick ett härigt cpryck och slängde sina skor rätt in i en häck. Sen fick vi se lite häcklöpning när hon skulle hämta dom genom att kasta sig rätt in i häcken! Jag kan lova att vi hade andningsvårigheter då när vi låg på asfalten och vred oss av skratt! Det slutade med att Emma w öppnade grinden (!), gick in, och kom ut med skorna.
Under Sophie Zelmani ( eller zelmäänyy som jag tydligen säger) var vi rätt så uttråkade så då började vi slå varandra HÅRT på armarna. Den blev en lek som vi lekte varje kväll sen " kom igen slå mig, slå mig HÅRT, slå mig rakt på blåmärken, slå dååå!!! ajjjjjj, inte så ont hahahahahahah" lät det ungefär. Jag kan inte visa mig i linne längre, så fruktansvärda är mina blåmärken!


168577-132



Där hade ni resten av bilderna!

Tack brudar, för att ni är så sjukt snygga och för att vi har så otroligt kul!


det här funkar ju inte

Jag är inte så väldans bra på att blogga just nu.

sorry, men det kommer