slut för i vår




En hård, men oj så rolig helg, är nu över.  Här kommer lite fler bilder

168577-75

Marie på väg hem från After skin med en kork på näsan.


168577-72

Emma gillar glass.


168577-71

Jag gillar köttbullar

Eftermiddagens citat:

168577-69

vi kommer hem från After skin och ska in i bastun så vi strippdansar på stolarna  rätt så fulla och då säger nya tjejerna ( som inte är så fulla som vi är)
"gud vad alla sjunger i olika tonarter"
HAHAHAHA

dags att ladda om

After ski ( fast utan skidåkning)

168577-66


168577-67

After ski. Våra rosiga kinder beror inte på en hel dag i backen, utan snarare lite för många groggar. Men det är helt )ok. Har jag hört. ( imorgon ska jag åka skidor. jag lovar nästan)
Nu har vi nyss klätt av oss nakna och duschat 8 tjejer ihop men det är så man gör.
Senaste timmarnas roligaste citat var Marie inne på damernas till en tjej som just kom ut från toaletten:
" Men är det du som har bajsat!?"
Hahahaha!!!! ( det var inte hon)
Dags för mera öl och mera sprit och mera vin. Det kan aldrig bli för mycket.

"men alltså, finns det ingenstans vi kan ta en öl och en bulle?"

168577-64
Emma Pålsson. Ni vet att jag älskar henne.

Vemdalen iaf, dag två.
168577-65168577-63168577-62

Vi har dansat och druckit öl och ätit bullar. Nu är det snart dags för after ski och sen ännu en galen kväll.
puss

Stockholm

Snabbt inlagg det har. Och just ja, ä och sånt. Sitter pa centralen i sthlm nu och väntar på tåg till Jämtland. Sov enoch en halv timme inatt och har totalt glömt bort min bankomatkod. Känns konstigt att vara i Sverige. Fast ska bli skönt att komma hem, jag tror att det kommer bli en toppenvecka, även om den inte kommer innehålla minsta lilla avslappning ( som verkligen ar vad jag skulle behövt. men man lever bara en gång). Vi ses!

Loveletter

Ello Sverige!
Jag ar pa vag hem fran jobbet och tankte att jag bara skulle stanna till pa internetcafet for att ge er en liten uppdatering, gulligt va?
Fast nu nar jag sitter ner vet jag inte om jag nagonsin kommer ta mig upp igen. Jag vill inte lata gnallig, men mina fotter alltsa....
Igar hande en rolig grej pa jobbet. Det kom ett brev med posten, som var adresserat till:
"The waittress ( with glasses) working on sunday afternoon"
Nagon satte upp brevet pa anslagstavlan och jag hade inte sett det, sa nar Hubert ropade, 'elin, du har fatt brev", log jag lite fanigt samtidigt som jag tankte "shit, det dar skamtet fattade jag verkligen inte..." Lite senare slangde han fram det till mig ( jag ar den enda med glasogon  sa det kunde inte vara till nagon annan).
Sa har stod det iaf:
" Hi, I'm Matt. We came in on sunday afternoon and sat in one of the window seats. I was the one drinking the half pint for most of the afternoon. We chatted a little about the area. The smiles we snapped were fantastic! I would love to hear from you and to meet for a drink. I was too shy to ask yesterday. Please do email me when you have time. bye for now / Matt"
Eh. Forst borjade jag fnissa. Sen blev jag lite radd. Sen visade jag det for alla andra. Sen blev jag valdigt smickrad. Sen kom jag pa vem han ar. Men "the smiles we snapped were fantastic" var val kanske att overdriva en liten aning......Tyvarr ar det inte nagon kille som jag ar intresserad av, aven fast jag tyckte att det var ratt gulligt gjort. Han ska iaf fa ett artigt svar som kommer lata typ " tack bla bla bla men tyvarr har jag pojkvan."  Samma sak som jag sager till alla andra som fragar efter en date eller mitt nummer pa jobbet.

Hur som helst. Ja. Nej, jag ska nog ga hem och lagga mig anda. Ladda telefon. Tvatta lite kanske.
Ciao

honey, I'm coming home!

Men bara for en vecka. Nu ar det bokat iaf och jag maste valdigt motvilligt erkanna att jag langtar lite grann. Efter Ostersund ( efter alla er langtar jag ju sjalvklart hela tiden och inte minsta motvilligt). Men for forsta gangen pa.....ja, nagonsin, sa langtar jag efter Ostersund ocksa. Jag vet inte vad det ar for fel pa mig. Vad det an ar, ar jag saker pa att det kommer botas efter en vecka dock....
Bara sa att alla vet ocksa:
Under min vecka hemma kommer jag totalt vagra att ata nagonting som man tillagar i micron eller i brodrosten
Ikvall fick jag for forsta gangen pa en evighet ga hem tidigare fran jobbet. Ah sa skont det kandes! Speciellt som jag ska jobba 52 timmar den har veckan ( det har jag redan sagt va? annars sager jag det igen. 52 52 52 52.hint-TYCK SYND OM MIG). Igar tackade jag nej till en dubbeldate med Emma och tva killar fran forra veckan, enbart for att  jag skulle orka jobba. Da har det nastan gatt for langt, eller vad sager ni!? Men jag ar 22 och inte 18 langre ( shit, det sved lite. fan vad gammal jag borjar bli) och jag orkar inte festa OCH kliva upp tidigt. Eh, inte flera dar i strack iaf...
Det var en valdigt lugn dag pa jobbet idag. Jag satt ute i solen med en latte, en cigg, solglasogon och en tidning pa min rast och det kandes heeeelt ok.
Men nu ska jag nog ga hem. Om jag gar och lagger mig tidigt idag kan jag tjana in lite extra sovtimmar som jag kan ta ut sen genom att ga ut pa torsdag istallet. Smart!

fan vad daliga ni ar pa att kommentera!


Hyde Park

168577-60168577-59

Vi har haft sjukt harligt vader har. Idag hade jag och Emma picnic i Hyde Park, fast sen gick solen i moln och da gick vi och shoppade istallet.


168577-55168577-49168577-48

Men det jag ville beratta om var i fredags nar vi ocksa hangde i Hyde Park. Som ni ser pa bilderna ovan var det en underbar dag och vi hade kopt massa ol och hittat tva gamla morgonrockar i lagenheten som vi satt pa. Allt var valdigt mysigt och trevligt. Vid fem tiden borjade de flesta dra sig hemmat men jag, Agnes och Jonathan stannade kvar. Helt plotsligt kom det fram tva svarta killar i 18ars aldern med huvatrojor och baggyjeans och fragar om de kan fa en cigg. Sure sa vi, varfor inte. Sa vi gav dom en cigg och istallet for att tacka borjar de bli riktigt otrevliga. "give us your money and your camera and your phone" sa dom pa ett inte sa trevligt satt. Eh nej, sa vi. Da blev de annu otrevligare och berattade att de hade ett gang pa 20 killar som stod och kollade pa bakom oss ( vi satt ratt sa langt ifran alla andra manniskor) och om vi inte gjorde som dom sa skulle det har kunna bli riktigt otrevligt. Jag vaxlade en blick med Jonathan och sag att han var radd ( han blev ranad for nan vecka sen, pa riktigt) . Da blev jag ocksa radd och borjade tanka att de kanske hade en kniv och grejor. Men jag ville anda inte ge ifran mig alla vara saker, sa jag forsoke med lite "come on guys, just leave us alone". Det funkade inte, de fortsatte sitt om-ni-inte-gor-som-vi-sager-kommer-det-bli-otrevligt snack. Till slut sa jag att dom kunde fa mitt paket ciggaretter om dom bara gick nu. Till allas forvaning gick de med pa det! Sa de tog mitt paket med kanske 12 cigaretter i och sen gick dom. Vi rafsade ihop vara grejor kanonsnabbt och skyndade oss hem.

Har kommer lite lagenhetshang bilder!
168577-58

168577-57

Att dansa i soffan ar valdigt underskattat. Grymt kul faktiskt!

168577-56168577-47168577-46168577-45

Ja, det var det.

Den har veckan kommer att bli valdigt lang. Istallet for att gora mina vanliga 37-40 timmar i veckan, ska jag nu helt plostligt gora 52! Det ar ju skitmycket. Jag hoppas jag kommer overleva. Men pa tisdag ska jag aka hem till Ostersund, det ska faktiskt bli valdigt roligt. Och det paminnde mig om att jag maste boka min biljett ja. Nu pa en gang.
xoxox

I'm sorry

Mmm, forlat att jag har uppdaterat sa daligt, jag forstar att ni ar upprorda och oroliga. Skarpning, jag lovar

168577-41

Har star jag i varat ( jattefrascha) kok och har precis lagat en sticky toffe pudding ( i micron). Den sag sa himla acklig ut sa jag var tvungen att ge den till Lorenzo. ( han ater ju anda allt)



168577-40

Stefan, Anna och Agnes i Chinatown

168577-39

Alldeles innan vi gar och betalar hyran ar vi sjukt rika.

168577-38


Lorenzo

168577-37

Jag och Emma ar sa sota ihop. Man ser lite av Johan ocksa men han ar inte lika sot. Ihop.

Ok, jag har flera bilder ocksa men jag hittar inte sladden till den kameran. Vi hade namligen STORstadning igar sa nu ar det sjukt rent och frascht ( nja, sjukt rent kan man nog inte ens fa det) men man vet inte vart nanting ar langre. Som igar, jag skulle dricka vin och vinoppnaren brukar alltid bara ligga dar pa bordet. Igar fick jag leta jattelange innan jag hittade den i ladan dar den ska vara. Det var ratt ...ovantat. Det blev Roxy igar iaf, forsta gangen pa jattelange. Jag lyckades lura med mig nya tjejen dit. Just ja, ni vet inte att vi har en ny tjej ( for att jag har uppdaterat sa daligt, sorry) Jag har allvarliga problem med att minnas hennes namn. Hon heter Tove men av nagon anledning kallar jag henne jamt for Elsa. Hon gillar det inte, men vanjer sig sakert snart.  Hur som helst. Roxy var inte sa bra igar.

I lordags var det en bra dag. Hela lagenheten akte till Agnes pub dar vi drack drinkar och hade valdigt trevligt. Sen nar vi skulle aka hem var alla ratt sa ...hm, berusade, sa ingen kom riktigt ihag at vilket hall vi bodde. Det tog tva timmar att komma, men det var det vart.
Ah, jag har inte skrivit pa sa lange sa jag har miljoner saker att skriva om men jag kommer aldrig orka skriva allt.
Jag och Emma har varit och spelat biljard med tva killar fran Nya Zeeland och Emma var till och med samre an mig. Sa nu ska vi ta lite biljardlektioner.
Pa jobbet gar det bra ocksa, haromdagen var det nagra kunder som fragade mig vilken del av USA jag kom fram. Eh va? Dom tyckte att jag hade en amerikansk accent. Jag blev glad, for det kandes battre an att bli ledsen.
Jag har fatt en vecka ledigt ocksa sa den 17 aker jag hem. Om det finns nagra pengar kvar pa mitt kort nar jag ska boka biljetten vill saga....Det far vi hoppas att det gor.
I forrgar var jag och Agnes i Camden, den var en san dar sjukt trevlig dag, aven fast trevlig kanns som ett himla trist ord att anvanda. Men det var verkligen trevligt, vi bestamde att vi skulle borja kla oss i rave klader och borja ga pa rave lite oftare for det finns sa manga coola raveklader. Men sen sa kopte jag en pals istallet! Den ar ljuvlig, jag tror att det ar en isbjornspals men Stefan sa att det ar en lemmel och Emma sa att den ar fejk. ( den ar fejk sa bli inte upprorda nu men jag tanker latsats att det ar isbjorn) Den ar iaf valdigt valdigt fin och igar nar jag kom hem fran roxy och jag och Stefan gick for att kopa mera ol sa anvande jag den for forsta gangen. Alla som vi motte sa att dom tyckte att den var valdigt fin ( jag fragade faktiskt, vilket Stefan hade valdigt roligt at).

nej nu har jag verkligen inte tid att sitta har langre. Jag ska luncha med Elsa plus att jag och Emma ska ga och shoppa. Doftljus. Hejda

Yes, I'm still alive