Home, sweet home

Hemma. Ljuvligt. Sova i egen säng. Hemlagad mat. Familjen. Julia.
Men vad f-n har hänt med snön?!

Sista dagarna i Tönsberg ( för det här året, vi kommer ju tillbaka) blev hektiska. Nästa år SKA jag börja köpa julklapparna tidigare.

Nu är det dags för julmat.

Sista veckan

Snart får vi åka hem! Dejligt ska det bli.
Igår jobbade jag på Vila och idag har vi jobbat på gilde. Trots mycket jobb hann vi med att roa oss lite grann i helgen. Igår blev en lugn kväll, men vi röjde ändå så pass på dansgolvet att 2 timmars sömn var allt vi hann med innan klockan ringde. Nu ligger vi helt halvdöda i soffan ( eller ja, jag fick golvet) och tittar på film.
I fredags var vi hemma hos Johan och Ullis och sjöng singstar. Alla som känner mig vet hur grym jag är på att sjunga!
168577-348

Jaja, jag gjorde iaf mitt bästa, det vill jag lova!



168577-351

Blondinerna. Alltid hetast i Tönsberg.


Syns om en vecka!

Hörde jag lucia?

Det är något speciellt med den 13 december. Hmm.. Jag vet att det inte var dagen då Jesus dog och jag vet att det inte är en vanlig oturdag ( om det inte råkar vara en fredag) och jag vet att ingen speciell fyller år och jag vet att det inte är då man får äta semlor ( fast det måste man väl få om man verkligen vill?) och just ja.
Det är då man tar på sig ett alldeles för stort nattlinne och sätter livsfarliga levande ljus i håret och sjunger supertråkiga sånger som man absolut inte kan dansa disco till.
Lucia. Men det är ju så mysigt! Jag har inte ens sett ett luciatåg på tv och en lussebulle har jag inte känt lukten av (inte sen jag hetsåt den påsen mamma skickade med för två veckor sen då jag trodde att jag seriöst skulle dö av hunger annars)
Ja, det var ju lite tråkigt. Jag får satsa på julen istället, den borde inte kunna gå förbi obemärkt. Inte med den julstress jag känner. Men jag längtar också, åh jag längtar så!

Vill ni ha lite bilder?
Ok då
image344

image345

Julpyntat hos Maria&Elin

image346

Absolut disco


Nej, då var den här luciadagen över. Dags att gå och lägga sig, det är en dag imorgon också. Och efter det. och efter det. och efter det. och efter det. och efter det. och efter det. och efter det. och efter det. och danföredanföredan före doppardan. och sen dan efter doppardagen också. Jag skulle bokstavligt talat kunna hålla på för evigt. Men nu slutar vi, godnatt!

För er

Ha, det var ni inte beredda på, att jag skulle uppdatera IGEN så här snabbt. Well, Maria sover och jag har precis läst ut min bok så det passade som bra med lite bloggande. Jag borde också sova, det är vår tidiga vecka och i normala fall lägger jag mig runt 8. Idag har jag dock redan sovit två timmar på eftermiddagen.

Åh, snart är det jul! Jag längtar tokmycket, ska bli så härligt att få komma hem till familjen. Sen ska jag tillbaka hit till Tunsberg, och fortsätta på Gilde ett tag till.

Ni som försökt ringa mig, min mobil blev stulen i lördags, men jag har fått tillbaka den nu men jag har inget kontantkort kvar så den funkar tills vidare inte. Jag hör av mig när jag kan, men allt är bra!

Här får ni lite bilder, för er som verkligen inte kan få nog av mig.

168577-341


168577-343

bilder

Det känns som om jag börjar varje ( eller iaf vartannat) inlägg med att be om ursäkt för hur sällan jag uppdaterar. Så då struntar jag i det den här gången.
Som vanligt händer det massvis med saker här i Tönsberg, denna helg har dock varit ovanligt händelsefull, sofistikerad, spännande, skrämmande, roligt och framförallt: dramatisk.
Jag tänker inte säga så mycket mer än så, bilderna får tala för sig själva!
168577-330