röda tånaglar is the shit

Trådlöst internet och en bärbar dator, en filt i solen och ett stort glas isvatten, samt en hund och en blogg. Jag gillar´t.

Annars då. Jag har jobbat en dag pa dagis. Nästan slutat röka.Laddat ner massa musik. Gått massa promenader med Julia. Målat tånaglarna röda.
Vem sa att det inte händer så mycket i Norrland?!


Nej, nu ska jag fortsätta bättra på min brun-utan-sol bränna från igår.

snart så

Om exakt två veckor kommer jag sitta på gräset i solen, full och glad och hånglandes med någon 15åring. Hultsfedsfestival så klart, vad annars!? Här är bilder från förra årets
168577-88168577-87

Åh, så kul! Jag är störtsugen på Roskilde också, nån annan som är sugen? Idag bokade vi in oss hos Boman i Borlänge också, under peace and love festivalen då bland annat jason mraz ska spela. Topp sa jag till tjocke sven!

Jag har varit i Sverige i....eh, några dagar nu. ( vem har koll på hur länge?) Det är sköönt. Jag har umgåtts med min emma. Vi har varit i Ånn och tagit hand om barn och hundar. Idag blev det en Sundsvalls sväng, jag, minemma, emmaw och sofie. Vi avslutade med ikea. Jag var rätt trött och tacksam för att det fanns många sköna sängar, soffor och stolar.
Min förskylning har blivit lite bättre. Det gör inte så mycket ändå, jag tycker att jag får sån sexig hes röst när jag är förskyld. Fast klart att det är jobbigt att tvingas gå omkring med en toalettrulle i väskan ( näsdukarna tog slut för länge sen)

Nej du, nog om mig. Imorgon ska jag jobba på dagis, nu måste jag sova. Fast jag har fått massa heroes avsnitt av erik plus att jag laddat ner alla O.C, så kanske jag kan nörda ett litet tag till...

Agnes, om du läser så är jag jättenyfiken på vad som händer. Vad var portkillens hemliga vapen? Har ni gått under jorden eller löste saker sig med hyran? Jag saknar dig och toffsen!

bye london

Nu sitter jag här i min soffa, iklädd mina pyjamasbyxor och med min hund snarkandes brevid mig. Jag är hemma i Norrland igen. Kan inte sova, är alldeles för tokförskyld. Vaknade massvis med gånger i natt då jag var tvungen att sätta mig upp för att funderar ut var f-n jag var någonstans. Var var alla människor liksom?
Igår morse lämnade vi London. Väl i sthlm strosade jag och lillemma runt ett tag och förundrades över hur tyst allt var.
Innan vi åkte hann vi såklart med en del också. Vi var på funworld, där jag blev avkastad av mekaniska tjurar och Agnes fick elchocker i elektriska stolen. Sen gick vi på regnskogscafe där det blixtrade och djuren rörde på sig. Vi hann med Walkabouts en sista gång. Vi tillbringade några härligt soliga timmar i parken med en flaska champagne. Jag kom fram till att min öde inte alls var mitt öde.
Det känns tråkigt att ha lämnat London, men samtidigt så behöver jag vila nu.

save the rave

Igar blev jag tokglad nar Agnes hade kopt basta presenten nagonsin till mej, namligen en save the rave tshirt! Det dar med rave har blivit super hypat i var lagenhet ett tag nu, det har till och med gatt sa langt att mitt nya smeknamn ar "ravelin".
Jag har jobbat min sista dag pa jobbet, vilket kanns sjukt skont och lite sorgligt. Vi gick ut och firade i onsdags, jag fick jattefina orhangen och halsband samt ett gulligt kort och gratis cocktails. Sen drog vi vidare till Soho, jag, min manager och Sandra. Dar drack vi annu mera gratis cocktails innan vi gick pa The End och sen slutade kvallen med att jag foljde med min manager ut i fororten for att sova dar. Gratis cocktails ar kanske inte sa bra anda.
Det ar fest varje dag nu innan hemresa. I torsdags var vi pa roxy, pa vagen hem traffade jag mitt ode. En kille som heter Timothy och som jag helt random har sprungit in i pa gatorna i London 3 ganger tidigare. Varje gang har vi hangt och sen har jag av nagon anledning inte svarat pa hans sms och sa har det runnit ut tills vi springer in i varandra igen. Han ville att jag skulle folja med honom till en hipp klubb dar Justin Timberlake hade haft spelning, men jag var sjukt trott och ville bara hem. Vi bestamde istallet att vi skulle ses dagen efter. Jag fick ett sms tidigt pa morgonen dar han fragade om jag ville traffa honom och lovade att om jag inte ville skulle han aldrig besvara mig mer. Jag ville sjalvklart, han maste ju vara mitt ode! London ar sjukt stort och sa springer vi in i varandra sa dar gang pa gang. Igar hade vi date iaf. Jag borjade med att vara forsenad. Vi skulle ses halv tio.Han ringde mig nar jag satt och fnissade i lagenheten och fragade om jag trodde  jag skulle hinna i tid, sjalvklart sa jag men vad ar klockan forresten? Da var den halv tio och jag fick springa samt skammas lite. Sen drack vi drinkar och pratade allvar och oden, tills vi drog pa den hippa klubben dar vi bara fick ga forbi hela kon.

Idag har vi alla sovit och slappat. Alla 7 har legat i samma sang sa ingen skulle kanna sig ensam. Ikvall ska vi pa rave! Jag ska sjalvklart ha min nya tshirt.
Men nu maste jag boka nan slags resa hem fran sthlm. Vi syns i ostersund om nagra dagar!

drama

Hej! Hoppas jag inte skramde nan med mitt forra inlagg, det blev ratt snabbt skrivit...Man kan ju inte saga annat an att det hander grejer har iaf! Men lite drama har aldrig nan dott av.
I fredags efter jobbet ( jag slutade 24) tog jag en taxi till Brick Lane dar resten av ganget var. Vi drog pa en klubb som stangde 8 pa morgonen och vi var riktigt laddade for en helkvall, som dock slutade i tarar och brak bara nan timme senare. Lang historia. Lordagen var jag ledig, men valdigt trott. Lite shopping blev det anda, sen en tidig kvall.
Forra veckan var Per har, kul att traffa honom igen!
Idag har jag jobbat hela dagen, vi har haft kanalkarneval med massa folk, jattekul! Och nu ar det inte lange kvar tills jag aker hem, vilket kanns jatteharligt men samtidigt valdigt trakigt. Det hander liksom mera grejer har an i lilla Lit. Innan jag aker har jag massa planer. Jag ska pa rollerdisco, speeddating och till alla klubbar jag inte varit pa an. Jag ska shoppa, hanga i HydePark, dricka ol i Camden och ga pa rave.
Det kommer bli bra.

problems

Hej alla ni! Jag har inte uppdaterat pa ett tag, men det har varit sjukt mycket nu alltsa.....Jag har inte tid att dra hela langa historien med alla slagsmal och brak och san skit, men vi blev hotade med vrakning fran lagenheten, hade ett krismote och kom fram till att vi far bo kvar till den 23 maj och att om vi lyckas hitta 7 nya personer kan vi fa tillbaka varan deposition. Vi har tydligen bott dar olagligt och ingen av oss ar beredd att skriva ett 6 manaders kontrakt. Igar hade vi en lacka i ett av badrummen, det rann vatten fran ett ror. (Nar jag sager rann menar jag inte droppade) Imorse blev vi vacka av portkillen, da lacker det ner till affaren under oss sa deras kunder var tydligen vettskramda. Nu innan jag gick rann det vatten ner fran taket i stora sovrummet och i vardagsrummet och i hallen var det en stor spricka i taket dar det stadigt doppade vatten. Vi har enbart haft hett vatten, nu har vi bara iskallt och nar vi ringde om lackorna far vi hora att ett stort ror har spruckit pa 5te vaningen. Vi bor pa forsta, sa jag kan ju tanka mig hur 4de ser ut....
nu maste jag pa jobbet. Jag har forresten jobbat 9 dagar i strack med nastan enbart 10 och 14 timmar per dag och jag har aven sagt upp mej sa den 16onde slutar jag. Nu vet ni!