kaffedrinkar och kanottur

Idag har varit en bra dag. Vaknade imorse med mammas nygräddade sconeslukt i näsan. Vi åt alla frukost tillsammans och konstaterade att det hade inte hänt på en si sådär....10 år. Sen började Johan jobba, Emma cyklade hem och vi andra tränande Jullan på lite mer agility. Sen fixade jag shyssta kaffedrinkar till alla. Nästa gång ska jag göra iskaffe.
Efter det stack jag, Ida och Erik ut på en skön kanottur. Jag hade en himla kanot-tur ( haha) för jag fick sitta i mitten och titta på medans dom rodde. ( fast det heter inte ro när man PADDLAR ju) Vi badade också, skönt var det.
Nu har jag precis bränt några peaceandlove skivor och pratat med Boman.
puss

Förskyld. Igen

Har jobbat tre dagar på dagis den här veckan, kul faktiskt! Men jag har blivit tokförskyld! Vet inte om det är efterhultsfred förskylning eller om det är barna på dagis som smittar. Spelar kanske ingen roll vad det beror på heller.
Hur som helst. Midsommar imorgon. Ska fira med två kära emmor plus ett gäng till. Hoppas på....inget regn. För det är väl det man ska hoppas på till midsommar?
Veckan efter ska jag med samma emmor till Borlänge och träffa en efterlängtad Boman! Det var ett tag sen och den tjejen blir man alltid lika glad över att se! Även Lillemma kommer befinna sig i Borlänge, samt kanske Storemma. Blir många emmor där, men man kan väl inte ha för många! ( läs
idas inlägg om alla våra emmor)

Nu har vi precis haft storstädning här hemma i Lit och jag råkade nyss hamna mitt imellan johan och linneas parfymkrig " tjejparfym uhää" vs "killparfym neeeej inte i mitt rum".
De här nysningarna beror inte på förskylningen.

Kalle har även varit och tittat och borrat (!) i min dator. Det slutade med att han tog och lämnade in den, så om 3-5 veckor ska den vara klar. Känns som en evighet! Men tack Kalle.
Oj, det där lät ironiskt. Det var det inte.

världens bästa.....


....syskon. Världens snyggaste också för den delen.


168577-107168577-106168577-105


Jag är rätt så nyss hemkommen från min Hultsfredsvecka. Som jag kunde ha berättat redan innan var det galet. Galet kul förstås. Ibland enbart galet också.
Inatt sov jag i 15 timmar och nu börjar jag funka som vanligt igen.

Nu väntar några dagar på dagis.

remember Florida

Min laptop är ju som sagt trasig, så nu måste jag sitta vid våran stora gamla. Jobbigt, men rätt kul när man hittar bilder man hade glömt! Här kommer några från min USA tid.












Soliga dagar

Ni som klagar på att jag inte uppdaterar ( ida och erik allså), ni vet ju att min dator är paj! Det är därför. Plus att man vill ju inte sitta inne och uggla såna här härliga dagar!
Jag har i af tagit årets första dopp, i älva. Mm, det var läskigt kallt. Jag har också fått hela rumpan full med stickiga stickor, aj aj.
Imorgon ska vi sjunga om studentens lyckliga dagar, nej jag tar inte studenten men om jag kommer ihåg texten sjunger jag nog med lite ändå, i smyg förstås. Sen ska vi uppvakta Hemborgs systrarna. Och på lördag är det fest på Ålandsfärjan och på måndag är det så klart Hultsfred som gäller!