Grätåvallen

Godmorgon. Åh, man vänjer sig snabbt vid att inte ha något jobb och kunna ha långa sovmorgnar. Skönt är det. Lite planer inför framtiden börjar iaf så smått ta fart. Ni märker nog så småningom.

Igår kom jag och Emma hem från våran fjällvistelse. Så härligt vi hade det! Vi vandrade på fjället ( är det förresten någon som vet vad skillnaden mellan ett berg och ett fjäll är? vi har funderar länge). Vi åt god mat framför brasan, spelade mycket kort och myste med hundarna. På onsdagen tog vi en riktigt långtur på nästan två mil rätt upp mot Drommen. Där uppe snöade och haglade och regnade det om vartannat. Ibland kom solen fram också.



Ikväll blir det middag och bio.

Kommentarer
Postat av: emma

snacka om grymma brudar!

Postat av: Ida

vilka frilutftsmänniskor!

2007-08-31 @ 21:37:56
Postat av: Erik

Ett berg är en geografisk plats som höjer sig över sin omgivning med en höjdvariation från några tiotal meter till flera tusen meter och har en exponerad berggrund i motsats till jord; eller inom geologin någon bergart.
Ett fjäll kan vara ett berg och/eller ett mer flackt landskap som är beläget över trädgränsen, därmed saknas egentlig skog liknande den nedan skogsgränsen.

2007-09-01 @ 01:30:48
URL: http://hammerdal.blogspot.com
Postat av: Karl

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fj%C3%A4ll
http://sv.wikipedia.org/wiki/Berg
Om du vill ha djupare information i området.

2007-09-02 @ 22:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback